Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
01.08.2018

Irak'ta Türkçe Eğitim Veren Okulların Öğrenci ve Öğretmenlerinin Yüksekokulumuz Ziyaretleri

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından misafir edilerek Konya ve ilçelerinin tarihi, kültürel ve turistik yerleri gezdirilen ve Irak'ta Türkçe eğitim veren okullarda öğrenim gören başarılı 35 öğrenci ve 5 öğretmenden oluşan heyet üniversitemiz Ereğli yerleşkesini ziyaret etmişlerdir.  Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı aynı zamanda Yüksekokulumuz Müdür Vekili Prof.Dr. Hidayet OĞUZ ve yönetimi tarafından ağırlanan misafirlerimizle karşılıklı sohbet edilmiş, Ereğli'deki Üniversitemiz birimleri ve Ereğli hakkında kısa bir tanıtım yapılmıştır. Çeşitli ikramlarda bulunulan misafirlerimize Dekanımız Prof. Dr. Hidayet OĞUZ tarafından Türkiye'deki Yükseköğretim Kurumlarında eğitim almak istemeleri halinde izlenecek yol hakkında bilgi verilmiştir. Misafir öğrenciler tarafından Prof. Dr. Hidayet OĞUZ'a  göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür edilmiş ve Irak Türkmen Bayrağı hediye edilmiştir.