Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
06.03.2023

2022-2023 Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavı duyurusu

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 12. maddesinin 1. fıkrasının (ç) bendi gereği, mezuniyeti için staj dışında bir dersi kalan öğrencilere "Tek Ders Sınavı" yapılacaktır.

elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Elden teslim etme imkanı bulunmayan öğrencilerimizin; Eksiksiz ve İmzalı şekilde dolduracakları b
aşvuru dilekçesini tarayarak .pdf uzantılı dosya halinde 10 Mart 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar [email protected] E-Posta adresine göndermeleri ve dilekçenin aslını sınava geldiklerinde teslim etmeleri gerekmektedir. Dilekçelerinin asıllarını teslim etmeyen öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

Tek ders sınavı 16 Mart 2023 Perşembe günü saat 14:00'da yüz yüze sınav ile yapılacak olup, başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin listesi 14 Mart 2023 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz web sayfasından ilan edilecektir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.