Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
03.08.2022

Azami Öğretim Süresini Dolduran Öğrencilere Ek Sınav Hakkı verilmesi ile ilgili duyuru

 

Azami Öğrenim Süresini Dolduran (4 Yılını (8 dönemini) Tamamlayan) Öğrencilere Ek Sınav Hakkı verilmesi ile ilgili olarak;   

  • 16-19 Ağustos 2022 tarihleri arasında her bir dersten bir "Ek Sınav 1 - Genel Sınav" hakkı verilecektir.
  • 23-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında her bir dersten bir "Ek Sınav 2 - Bütünleme Sınavı" hakkı verilecektir.

Önemli Notlar:

NOT 1: Staj dışında, hiç almadıkları veya devamsızlıktan kaldıkları dersler de dahil başarısız oldukları tüm dersler için, sınav haklarını kullanmak isteyen öğrencilerin; 9 Ağustos 2022 tarihine kadar dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

(Aşağıda örneği verilen dilekçe belgesini doldurup, ıslak imza ile imzaladıktan sonra .PDF dosya formatında Meslek Yüksekokulumuzun E-Posta adresine ( [email protected] ) gönderebilirsiniz. İmzasız olarak gönderilen belgeler işleme alınmayacaktır.)

NOT 2: 2018 Yılında veya daha önceki yıllarda kayıt yaptıran öğrencilerimiz ek sınavlar için başvuruda bulunabileceklerdir.

NOT 3: Sınavlar yüz yüze yapılacak olup, başvurusu kabul edilen öğrencilerin belirtilen sınav tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuza gelerek sınavlara girmesi gerekmektedir.

NOT 4: "Ek Sınav 1 - Genel Sınav"a giremeyen yada girdiği halde geçer not alamayan öğrenciler "Ek Sınav 2 - Bütünleme Sınavı"na girebilirler (bunun için herhangi bir başvuruya gerek yoktur). Dersten başarılı olabilmek için gerekli geçer not en az 60 puandır.

NOT 5: Ek sınavlar sonucunda başarısız olduğu ders sayısı 5'ten fazla (6 ve üzerinde) olan öğrencilerin Üniversiteden kayıtları silinecektir.

Ek Sınav Uygulama Esasları için tıklayınız.

Dilekçe örneği için tıklayınız.