Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
21.02.2022

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş başvuruları için Geçici Sonuçlar hk.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş başvuruları ile ilgili GEÇİCİ SONUÇLARA ulaşmak için tıklayınız.

Not: Öğrenciler yerleştirme sonuçlarına üç iş günü içinde yazılı olarak başvuru yapmak koşulu ile itirazda bulunabilir. İtiraz başvurusu ilgili akademik birim tarafından değerlendirilir, ilgili yönetim kurulu kararı ile kesinlik kazanır ve sonuç öğrenciye başvuruda beyan ettiği e-posta adresi üzerinden bildirilir. Sehven hatalı beyanda bulunduğu için itirazda bulunan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmaz.

​İtiraz için;
ıslak imzalı olarak hazırlayacağınız itiraz dilekçesini PDF formatında taratarak, 23 Şubat 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar [email protected] E-Posta adresine gönderebilirsiniz.

Başvurular ile ilgili KESİN SONUÇLAR 25 Şubat 2022 Cuma günü web sayfamızdan ilan edilecektir.