Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
11.02.2022

2021-2022 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Tarihleri hk. (Güncelleme-SON)

Tüm sınavların YÜZ YÜZE yapılacak olması nedeniyle bazı sınav saatlerinde değişiklikler yapılmıştır. En güncel sınav programına Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)'den ulaşabilirsiniz.

2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavlarının güncel tarih-saat ve sınav salonu bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

NOT-1: Dersi online olarak işlenen yada vize-final sınavları online olarak yapılan dersler de dahil olmak üzere,
tüm derslerin bütünleme sınavı YÜZ YÜZE yapılacaktır.

NOT-2: Devamsızlıktan (F ile) kaldığınız yada CC veya üzerinde bir not ile geçtiğiniz derslerin Bütünleme Sınavlarına girme hakkınız bulunmamaktadır.​ Bütünleme sınavına girebileceğiniz dersleri Öğrenci Bilgi Sistemi (https://obs.erbakan.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx)'ndeki "Genel İşlemler --> Sınav Takvimi" menüsünden kontrol edebilirsiniz.

NOT-3: Covid-19 testi pozitif olduğu için Bütünleme Sınavlarına katılamayacak olan öğrencilere, durumunu belgelemeleri şartıyla ek sınav hakkı verilecektir.