Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
27.08.2021

Staj Dosyalarının Teslim edilmesi ve Mülakatların yapılması hakkında duyuru

27 Ağustos 2021 tarihi itibariyle stajını tamamlayan öğrencilerin staj dosyası teslim tarihleri aşağıda verilmiştir.

• Mezun durumda veya yatay/dikey geçiş yapacak olan öğrencilerin staj dosyalarının alınması ve mülakatlarının yapılması;

► Staj dosyalarının kabulü ve Mülakatların yapılması1 - 6 Eylül 2021 (Mülakatlar, yüz yüze veya telefon görüşmesi şeklinde yapılabilecektir. Detaylı bilgi için Danışmanınız/Bölüm Başkanınız ile görüşebilirsiniz.) (Staj dosyalarınızı elden yada kargo ile ulaştırabilirsiniz.)
    Staj notlarının sisteme girilmesi: 7 - 8 Eylül 2021

• Yukarıdaki özel durum dışındaki diğer öğrencilerin staj dosyalarının teslim alınması ve mülakatlarının yapılması;

► Staj dosyalarının kabulü ve Mülakatların yapılması: 11 - 13 Ekim 2021 (Mülakatlar, yüz yüze yapılacaktır.)
    ► Staj notlarının sisteme girilmesi: 14 - 15 Ekim 2021

Stajında ücret alan tü
m öğrencilerin aşağıdaki belgeyi en kısa sürede göndermeleri gerekmektedir.

Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu (EK - 4) için tıklayınız.

Aşağıdaki belgelerin değerlendirme tarihlerine kadar hazırlanıp gönderilmesi/teslim edilmesi gerekmektedir.
Staj Dosyası için tıklayınız.

Staj Dosyası Rapor Sayfası (EK-2) Word belgesi için tıklayınız. (Staj Dosyası içindeki EK-2 belgesini de çoğaltarak kullanabilirsiniz.)

(NOT: Başvuru evraklarınızı PTT Kargo ile, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencisi olduğunuzu belirterek %50 indirimli gönderebilirsiniz.)

Kargo Adresi: Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu, Toros Mah. Üniversite Cad. No:6 Ereğli/KONYA