Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
12.01.2023

Birim Danışma Kurulları Oluşturma Ve Paydaş Analizi Eğitimi Gerçekleştirildi

“NEÜ Danışma Kurulu Yönergesi” kapsamında Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü tarafından birimlerimize “Birim Danışma Kurulları Oluşturma ve Paydaş Analizi Eğitimi” 29 Aralık 2022 tarihinde Üniversitemiz İlahiyat Fakültesindeki Mevlana salonunda gerçekleştirildi. Eğitim, NEÜ Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Emre ÇINAR ve Abdullah ATICIGİL ile NEÜ Kalite ve Akreditasyon Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN ve  akademik/idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitimde açılış ve selamlama konuşmasını yapan Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah ATICIGİL katılımcılara teşekkür etti ve kalitenin öneminden bahsetti. "Birim Danışma Kurulları Oluşturma ve Paydaş Analizi Eğitimi"nde Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN, Birim Danışma Kurullarının nasıl oluşturulacağı, paydaş analizlerinin nasıl yapılacağı ve iç ve dış paydaşların katılımının nasıl sağlanacağı yönünde açıklamalarda bulundu. Ayrıca Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin Kurumsal Akreditasyon Programına yönelik hazırlıklar içerisinde olduğunu ve birimlerin akreditasyon faaliyetlerinin desteklendiğini belirtti. Eğitim, Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN'ın katılımcılardan gelen soruları cevaplaması sonrasında tamamlandı.