Kalite ve Akreditasyon Koordinatörlüğü
22.09.2022

Üniversitemiz İdari Birim Kalite Sorumlularına "Kalite Yönetim Sistemi ve Dokümantasyon Oluşturma Eğitimi" Verildi

Necmettin Erbakan Üniversitesi İdari birimlerine YÖKAK Kurumsal İç Değerlendirme Raporu  ve   ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında 21 Eylül 2022 tarihinde Rektörlük binası toplantı salonunda "Kalite Yönetim Sistemi ve Dokümantasyon Oluşturma Eğitimi" verildi.

Eğitim, Kalite ve Akreditasyon Kordinatörlüğümüz Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN ve Diş Hekimliği Fakültesi personeli Abdülhamid BİRER tarafından gerçekleştirildi. Koordinatör Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN KİDR Raporu yazımında 'Kalite güvence Sistemi ve Dereceli Değerlendirme Anahtarı (Rubrik)' hakkında genel bilgilendirmelerde bulunurken Abdülhamid BİRER ISO 9001 kapsamında  “Kalite Yönetim Sistemi Genel Bilgiler, Dokümantasyon Eğitimi ve Risk Tabanlı Proses Yönetimi hakkında bilgiler vererek eğitimi gerçekleştirdi.