Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
22.07.2015

İlahiyat Fakültesi Personel Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Fakülte Personel Futbol Takımımız, Üniversitemizce düzenlenen Birimler Arası Personel Futbol Turnuvası'nda şampiyon oldu.

Yrd. Doç. Dr. Murat AK yönetimindeki Personel Futbol Takımımız, turnuvadaki son maçında Rektörlük ile karşılaştı. Abdullah Esat BAĞCI, İzettin BİÇAK, Lütfü CENGİZ, Mustafa Yasin AKBAŞ, Selçuk PEKPARLATIR (ikinci yarıda yerine Mehmet Bahattin ALPHAN girdi), Ahmet Mekin KANDEMİR (ikinci yarıda yerine Doğan KAPLAN girdi) ve Mücahit KÜÇÜKSARI'dan oluşan kadroyla oyuna başlayan takımımız, oyunun hemen başında Mücahit KÜÇÜKSARI'nın kafa golüyle 1-0 öne geçti. Ardından dengeli bir mücadele içerisinde oyun devam ederken Mücahit KÜÇÜKSARI'nın vuruşuna rakip takım oyuncularının müdahalesiyle top Rektörlük ağlarına ikinci kez gitti: 2-0. İkinci yarının sonlarına doğru kazanılan köşe atışı sonrası kafa vuruşu ile gelen golle Rektörlük 2-1'i yakaladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da dengeli oyun devam etti. Karşılıklı ataklarla iki takım da kaleleri yoklarken Selçuk PEKPARLATIR'ın uzaktan vurduğu şut, Rektörlük ağlarını bir kez daha havalandırdı ve takımımız 3-1 öne geçti. Rektörlük, maçı bırakmadı ve sol kanattan yapılan ortadan gelen topa yapılan teknik bir vuruşla durum 3-2 oldu. Maçın son dakikaları müthiş bir heyecana sahne oldu. İki takım da ataklarını sıklaştırdı ve gol için kalelere yüklendi. Maçın son dakikasında Mustafa Yasin AKBAŞ kendi sahasından kazandığı topla hızla rakip ceza sahası içine girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kendisi vurmak yerine topu Doğan KAPLAN'a aktardı ve Doğan KAPLAN da yaptığı vuruşla sonucu belirledi: 4-2.

Bu sonuçla Fakülte Personel Futbol Takımımız, Necmettin Ebakan Üniversitesi Birimler Arası Personel Futbol Turnuvası'nda şampiyon oldu. Başta teknik direktör Yrd. Doç. Dr. Murat AK olmak üzere takımımız oyuncuları Arş. Gör. Abdullah Esat BAĞCI, Arş. Gör. İzettin BİÇAK, Yrd. Doç. Dr. Lütfü CENGİZ, Arş. Gör. Mustafa Yasin AKBAŞ, Öğr. Gör. Selçuk PEKPARLATIR, Arş. Gör. Ahmet Mekin KANDEMİR, Yrd. Doç. Dr. Mücahit KÜÇÜKSARI, Doç. Dr. Doğan KAPLAN, Arş. Gör. Mehmet Bahattin ALPHAN, Arş. Gör. Mustafa DEMİR ve Arş. Gör. Taha ÇELİK'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.