Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
18.07.2016

Başarılı İlahiyat Öğrencileri Ürdün'e Gönderildi

Fakültemiz Arapça hazırlık sınıfında başarılı olan öğrenciler Üniversitemiz ve Türk Anadolu Vakfı'nın katkılarıyla Ürdün'ün başkenti Amman'a gitti. Bu yıl ikincisi düzenlenen program kapsamında Arapça dil eğitimi almak üzere Amman'a gidecek olan öğrenciler, Dekanımız Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Fikret Karapınar ve Prof. Dr. Hayri Erten; Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker'i ziyaret etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Şeker, üniversite olarak geleceğe güvenle bakan güzel insanlar yetiştirmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini vurguladı. Şeker öğrencilere, fakültede aldıkları nitelikli dersin ardından Amman'da Arapçalarını daha üst seviyeye çıkarabileceklerini ve bu anlamda düzenlenen programın büyük önem taşıdığını söyledi.

15 Öğrenciye Özel Kurs, Özel Müfredat

Geçen yıl elde edilen tecrübeler ve öğrencilerin geri bildirimi de dikkate alınarak Amman'daki kursa gidecek öğrenciler için kursun müfredatı hocalarımız tarafından incelendi ve NEÜ öğrencilerine özel bir program hazırlandı. Fakültemiz Dr. Öğr. Gör. Ahmad Attyeh Daifallah Alsaodi ve Arş. Gör. Abdullah Esat Bağcı da öğrencilere Amman'da rehberlik edecek.