Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
21.07.2015

Fakültemiz Bahçesinde Geleneksel İftar ve Kadir Gecesi Programı Düzenlendi

İlahiyat Fakültesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile İlahiyat Fakültesi bahçesinde, her yıl yapılan ve artık geleneksel hâle gelen Kadir Gecesi programı düzenlendi. Program öncesi Türk Anadolu Vakfı davetlileri, İlahiyat Fakültesi akademik ve idari personeli ve ailelerine yönelik bir iftar yemeği verildi. Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek'in de katıldığı iftar sonrası fakülte bahçesinde, Fakültemiz Kur'an Okuma ve Kıraat Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Çiftci, günün anlam ve önemine binaen bir vaaz verdi. Daha sonra, geleneksel "İlahiyat Ramazan Geceleri" bünyesinde fakülte bahçesinde farklı hafızların kıraati eşliğinde hatimle teravih namazı kılındı. Vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla kılınan namazdan sonra sakal-ı şerif ziyaretinin de yer aldığı Kadir Gecesi programı sırasında bahçedeki misafirlere çeşitli ikramlar da yapıldı.