Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
08.12.2022

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Heyeti Fakültemizi Ziyaret Etti

Şeb-i Arûs törenlerine katılmak üzere Konya’ya gelen Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, DEP Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafloğlu, Belediye Başkanları ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan heyet fakültemizi ziyaret etti. Dekanımız Prof. Dr. Fikret Karapınar’ın İskeçe Müftülüğüne yeni atanan fakültemiz mezunu Mustafa Trampa’ya hayırlı olsun dilekleriyle başlayan sohbet Konya İmam Hatip Lisesi mezunu olan Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’in Konya’daki anılarını anlatmasıyla devam etti. Sohbet, Batı Trakya’daki Türk azınlığın sorunları üzerine yapılan konuşmalarla sona erdi.
Ziyaret, Fakültemiz Taç Kapısı önünde fotoğraf çekimi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.