Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
11.10.2022

Endonezya Muhammadiyah Yogyakarta Üniversitesi’den 23 Kişilik Heyet Üniversitemizi Ziyaret Etti.

Endonezya Muhammadiyah Yogyakarta Üniversitesi’den Rektör Yardımcıları ve Araştırma Merkezi Müdürleri dahil olmak üzere 23 kişilik bir heyet Üniversitemizi ziyaret etti. Topantıda taraflar karşılıklı olarak kendilerini tanıttıktan sonra ortak çalışmalar üzerine istişare edildi. Özellikle ilahiyat ve tarih alanında ortak çalışma imkanları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Üniversitemizi temsilen toplantıya rektör yardımcısı Prof. Dr. Muhiddin OKUMUŞLAR, AKİF Dekanı Prof. Dr. Fikret KARAPINAR, Selçuklu Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet ÇAYCI, Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Şeyma AKIN ve beraberlerindeki heyetler katıldı. Ortak işbirliği, proje, yayın gibi akademik düzeyde ortak çalışmaların yanında öğrenci değişimi üzerine de olumlu görüşmeler yapıldı. Program hediye takdımı sonrasında sona erdi.