Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
02.07.2022

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 9. Arapça Hazırlık Yıl Sonu Etkinliği

11.06.2022 tarihinde fakültemizin öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Merve Özsüllü, Öğr. Gör. Abdeljalil Labbas, Öğr. Gör. Abdurrahman Özer, Öğr. Gör. İbrahim Topçu, Öğr. Gör. Mustafa Abdelhady ve Ar. Gör. Furkan Yağcı’nın organize etmiş olduğu “9. Arapça Hazırlık Yıl Sonu Etkinliği” büyük bir katılımla gerçekleşti. Kur’ân-ı Kerîm tilâveti ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, açılış konuşmalarını Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar, Dekan Yardımcısı ve Arap Dili ve Belâgatı ABD Başkanı Prof. Dr. Sedat Şensoy gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu müzik dinletileri, tiyatro gösterileri ve şiir okuma etkinlikleri program boyunca misafirler tarafından büyük ilgi gördü. Programda Merhum Öğr. Gör. Mahmud  Mustafa Şeref’in ailesine onur plaketi verildi. Program esnasında yapılan çekilişi kazanan öğrencilerimize hediyeler verilirken, programın sonunda ise Bilgi Yarışması’nda başarılı olan öğrencilerimize, sene sonunda en yüksek ortalamaya sahip olan öğrencimize ve devamsızlığı en az olan öğrencilerimize değerli hediyeler takdim edildi.