Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
02.07.2020

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta SARAÇ, İlahiyat ve İslami İlimler Fakültesi Dekanları ile 26 Haziran 2020 tarihinde video konferans yoluyla yıllık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

YÖK Yürütme Kurul Üyesi Sayın Prof. Dr. Mehmet ŞİŞMAN’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fikret KARAPINAR da katıldı.

Toplantıda, “Pandemi Sürecinde Uzaktan Eğitim ile İlgili Yaşanan Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Gelecek Vizyonu” yanı sıra İlahiyat Fakültelerinin sorunları görüşüldü.

Dekanımız Prof. Dr. Fikret KARAPINAR, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde UZEM tarafından yürütülen uzaktan eğitim sistemi ve canlı olarak işlenen dersler hakkında istatistiki bilgiler verdi. Ayrıca İlahiyat Akreditasyon Ajansı (İAA)'nın çalışmalarında geldiği nokta ile İlahiyat Fakültelerindeki Kalite ve Akreditasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.