Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
14.01.2020

Fakültemiz Öğrenci Dergisi “Yürüyüş” 25 Yaşında!

Fakültemiz İslam Felsefesi anabilim dalında öğretim üyesi olan Dr. Mehmet Harmancı önderliğinde 1995 yılında yayın hayatına başlayan Yürüyüş öğrenci dergisi, yayımlanan 44. sayısı ile birlikte 25. yılını tamamladı. Yürüyüş dergisi, yayına başladıktan sonra gerek öğretim elemanları, gerekse öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Geçtiğimiz yıllarda yayın hayatına bir süre ara vermiş olan Yürüyüş dergisi, 2017 yılı güz döneminde Dr. Öğr. Üyesi Fatih Turanalp’in oluşturduğu ve danışmanlık ettiği yayın ekibiyle yeniden yayımlanmaya başladı. Fakültemiz öğrencilerinin göndermiş olduğu şiir, deneme, makale, öykü gibi yazılarla renkli bir içeriğe sahip olan Yürüyüş dergisi her sayısında oluşturduğu dosya konularıyla okurlarına farklı alanlarda değerli pek çok ismi de tanıtıyor. Türkiye’nin en eski öğrenci dergisi olma özelliğine sahip olan Yürüyüş dergisi, dün olduğu gibi bugün de adımlarına devam ediyor.