Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
06.12.2019

Fakültemizde İslam Bilim Tarihini Dünya Çapında Temsil Eden Adam Prof. Dr. Fuat SEZGİN Paneli Düzenlenmiştir.

Fakültemizde Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ile Fakültemiz, İslam Bilim Tarihini Dünya Çapında Temsil eden adam Prof. Dr. Fuat SEZGİN Paneli düzenlenmiştir. Panele konuşmacı olarak Ankara Üniversitesinden Prof. Dr. Ali DERE,  Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Caner ARABACI, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fikret KARAPINAR ve Fakültemiz İslam Tarihi Anabilimdalından Prof. Dr. Ahmet Turan YÜKSEL katıldı. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Fikret KARAPINAR ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Zekeriya MIZIRAK' ın açılış konuşmalarıyla başlayan  İslam Bilim Tarihini Dünya Çapında Temsil eden adam Prof. Dr. Fuat SEZGİN Paneline Öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgiyle karşılanan panel,  İslam Bilim Tarihini Dünya Çapında Temsil eden adam Prof. Dr. Fuat SEZGİN sergisi ziyareti ile son bulmuştur.