Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
16.10.2019

Arapça Hazırlık Ve 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Programları Yapıldı

23.09.2019 Pazartesi günü saat 14:00’da fakültemiz Arapça Hazırlık Sınıfı öğrencilerine yönelik oryantasyon programı Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Fikret KARAPINAR, öğrencilere yabancı dil öğrenmenin ve disiplinli çalışmanın öneminden bahsetti. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat ŞENSOY ise fakültenin tarihi, hazırlık sınıfı yönergesi, disiplin yönetmeliği, web tabanlı sınav sistemi, hazırlı sınıfı dersleri vb. konularda öğrencilere bilgi verdi.

30.09.2019 Pazartesi günü ise fakültemiz 1. Sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Yine Erol Güngör Konferans salonunda yapılan programda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat ŞENSOY, fakültenin tarihi, yönergeler, disiplin yönetmeliği, fakülte idari personelinden Ali ERFİDAN ise fakülte web sayfası, öğrenci bilgi sistemi, Kuran Okuma ve Tecvid derslerinin 2. ve 3. Sınıflarda bağıl oluşu gibi konularda öğrencileri bilgilendirdi.