Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
24.07.2019

Fakültemizde "İlahiyat Alanı Akademik Yayın Süreçleri" Konulu Seminer Düzenlendi

Fakültemiz bünyesinde faaliyet gösteren ilahiyat alan dergileri Necmettin Erbakan Üniversitesi  Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Dergisi, Marife Dini Araştırmalar Dergisi, İSTEM Dergisi, İslam Hukuku Araştırmaları Dergisi, Tahkik Dergisi ve Türk İslam Medeniyeti Akademik Araştırmaları Dergisi editöryal ekibinin katılımıyla “İlahiyat Alanı Akademik Yayıncılık Süreçleri” konulu eğitim semineri düzenlenmiştir. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Fikret KARAPINAR’ın ev sahipliğinde İSNAD Atıf Sistemi Kurucusu Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Demir’in sunumuyla iki oturum olarak gerçekleşen eğitim seminerinde, ilahiyat alan dergilerinin akademik yayıncılık kriterlerine uyum sağlaması ve dergi yayıncılığı konusunda karşılaşılan problemlere ilişkin müzakerelerde bulunuldu.