Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
05.11.2015

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Öğrencilerinden Fotoğraf Sergisi

Fakültemiz İslam Mezhepler Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Doğan Kaplan'ın danışmanlığında Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında, Fakültemiz öğrencileri Hasene Bayrak, Nesibe Gündüz, Betül Aksöz, Fatma Nur Çetin, Medine Çürük tarafından, "Aşkın Şehri Konya" konulu fotoğraf sergisi açıldı. Sergi açılışını Selçuklu Müftüsü Nusret Karabiber, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ramazan Altıntaş ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Hayri Erten yaptı.

KOMEK Fotoğraf Atölyesinin öğrencilerini teşvik için böyle bir faaliyet yürütüldüğünü kaydeden Kaplan, sergilenen fotoğraflarda Konya’nın Mevlana Meydanı, Bedesten ve Çarşıyı merkez alarak insan, tarih ve şehrin bir arada yansıtıldığını belirtti.  Sergilenen fotoğraflarda bazen insanın bazen mekânın öne çıkarıldığını belirten Kaplan, öğrencilerinin bu sergiyle şehir bilincini, kültürel mirasın önemini de ortaya çıkardıklarının altını çizdi.

"Aşkın Şehri Konya" fotoğraf sergisi 4-6 Kasım tarihleri arasında İlahiyat Fakültesinde ziyarete açık olacak.