Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
09.10.2017

Fakülte İdari Kadrosu Eski Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Fikret Karapınar ile Vedalaştı

Fakültemiz idari personeli, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesine dekan olarak görevlendirilen eski dekan yardımcımız Prof. Dr. Fikret Karapınar ile bir veda yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tahir Yüksek ve Prof. Dr. Önder Kutlu, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Hayri Erten ve Prof. Dr. Fikret Karapınar'ın yerine dekan yardımcılığı görevine gelen Doç. Dr. Ali Öge ile Fakülte Sekreterimiz İzzet Güneş'in yanı sıra fakülte idari personeli katıldı. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ramazan Altıntaş ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Hayri Erten, Prof. Dr. Fikret Karapınar'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ifade eden birer konuşma yaptılar. Ayrıca Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Yüksek ve Prof. Dr. Önder Kutlu, Prof. Dr. Fikret Karapınar'a günün anısına hediye takdiminde bulundular.