Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
05.07.2017

Öğrencilerimiz Yaz Dönemi Dil Eğitimi İçin Ürdün'ün Başkenti Amman'a Gitti

Fakültemiz 3 yıldır, Arapça Hazırlık Sınıfı eğitimini başarıyla tamamlayanlar arasından belli sayıda öğrenciye Arapçanın anadil olarak konuşulduğu ülkelerde dil eğitimi imkânı sunmaktadır. Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı'nın katkılarıyla düzenlenen programda öğrencilerimiz, yurt dışı tecrübesi yaşayıp Arapçayı uluslararası düzeyde kullanabilme fırsatı yakalamaktadır.

Bu kapsamda Fakültemiz Arapça Hazırlık Sınıfını başarıyla tamamlayan 23 öğrenci, Öğr. Gör. Dr. Ahmad Attyeh Daifallah ALSAODI ve Öğr. Gör. Selçuk PEKPARLATIR rehberliğinde 3 Temmuz 2017 tarihinde 45 gün süreyle Ürdün'ün başkenti Amman'a gittiler.

Öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza hayırlı ve başarılı bir çalışma dönemi dileriz.