Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
09.06.2017

Fakülte Öğrencileri ve Personeli Geleneksel İftarda Buluştu

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi ve Türk Anadolu Vakfı'nın katkılarıyla 8 Haziran 2017 Perşembe günü fakülte bahçemizde yaklaşık 2500 kişinin katıldığı geleneksel iftar programı gerçekleştirildi. Programa Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fikret Karapınar, İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, fakülte personeli ve öğrencileri, Türk Anadolu Vakfı temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Programda katılımcılara hitaben Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu birer konuşma yaptılar. İftar sonrası katılımcılar, Geleneksel İlahiyat Ramazan Geceleri bünyesinde Fakülte bahçesinde hatimle teravih namazına iştirak ettiler.