Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
06.06.2017

Konya'da Arapça Köyü Projesi Kapsamında Arapça Pratik Eğitim Programı

Hazırlık Sınıfında öğrenip görüp başarılı olan öğrenciler için 6 haftalık Arapça Pratik Eğitimini amaçlayan projeye, Hazırlık Sınıfında öğrenip görüp başarılı olan öğrenciler katılabileceklerdir. Katılımcılar, bir Arap ülkesinde Arapça Pratik yapabilme fırsatını Konya'da yakalamış olacaklardır. Proje katılımcılara, tamamı Arap öğretim kadrosu ile 24 saatlik eğitim ve etkinliklerle dolu doğal bir yaşam ortamı sunucaktır. Hazırlık Sınıfında başarılı olan öğrencilerimizi, 4 yıllık Lisans eğitimleri süresince almaları gereken %30 luk Arapça verilen derslere daha iyi hazırlamayı amaçlayan proje, TİMAV (Türkiye İmam Hatipliler Vakfı) yürütücülüğünde, Necmettin Erbakan Üinversitesi İlahiyat Fakültesi ve İlim Yayma Cemiyeti Konya Şubesi işbirliği ile düzenlenmektedir. Proje Kız ve erkek öğrenciler için iki ayrı program olarak yürütülecektir.

Yararlanmak isteyen öğrencilerimizin, bir dilekçe ile Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi öğrenci işlerine başvurmaları yeterli olacaktır.