Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
29.04.2016

Yaz Okulu Dersleri Alınacak Fakülteler

Üniversite Senatosu'nun 2016/05-04 no'lu kararı uyarınca 2015-2016 Eğitim öğretim yılı yaz öğretimi ile ilgili yapılan görüşmeler sonucunda; Üniversitemizde yaz öğretimi açılmamasına, Üniversitemiz Akademik Birimlerinin öğrencileri için belirlediği üniversiteler olması halinde bu üniversitelerden, belirlenmediği durumlarda ise öğrenim gördüğü programın ilgili yılındaki taban puanına eşit veya daha yüksek bir programın verildiği yükseköğretim kurumundan aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde ders almaları durumunda kabul edilmesine oy birliği ile karar verildi.

1. Üniversitemizde devam şartını sağlayarak başarısız olunan derslerin alınabileceğine,
2. Yaz öğretiminde alınan derslerin içerik, dil ve AKTS bakımından müfredat programı ile eşdeğer olması gerektiğine,
3. Yaz öğretiminde, en fazla 2 (iki) ders alabilmelerine.

Akademik Birimler ve Yaz Öğretiminde Ders Alınması Uygun Görülen Üniversiteler:

İstanbul Üniversitesi
Uludağ Üniversitesi