Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
17.05.2023

2022-2023 Yaz Okulu Hakkında

2022-2023 eğitim-öğretim yılında Üniversitemizde yaz öğretimi açılmayacaktır. Fakültemiz öğrencileri sadece aşağıda belirtilen  fakültelerden yaz okulunda ders alabileceklerdir.
Öğrenciler yaz öğretimi kapsamında almak istedikleri derslerin içerikleri ile alacagı dersleri belirten başvuru dilekçelerini bizzat veya E-posta ile öğrenci işlerine ulaştırmaları gerekmektedir. Öğrencilerin dilekçeleri fakültemiz intibak komisyonu tarafından incelenecektir.Dilekçeler aşagıda belirtilen maddeler bakımından uygunluğu onaylandıktan sonra karşı üniversiteye yaz okulu için başvurabilirler.
Yaz okulu için fakültemize dilekçe göndermeyen, dilekçesi onaylanmayan öğrencilerin aşagıda belirtilen fakültelerden ders alsalar dahi aldıkları dersler  GEÇERSİZ sayılacaktır:
Dilekçesi uygun görülen veya dilekçesi  uygun görülmeyen öğrencilerin listeleri web sayfamızda  yayınlanacaktır. Öğrencilerimizin web sayfamızı günlük takip etmeleri gerekmektedir.

YAZ OKULU UYGUN GÖRÜLEN ÜNİVERSİTELER
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
​Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
​İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
​Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
​Dokuz  Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
​Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
On Dokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
​Diyarbakır Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
​Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi

1- Fakültemizde devam şartını sağlayarak başarısız olunan derslerin alınabileceğine,
 2- Yaz öğretiminde alınan derslerin içerik, dil ve AKTS bakımından müfredat programı ile eşdeğer olması gerektiğine,
 3- Yaz Öğretiminde, en fazla 2 (iki) ders alabilmelerine,
 4- Yaz Öğretimi sonucunda tek derse kalan öğrencilere tek ders sınav hakkı verilmesine.
 5- 1. ve 3. maddelerdeki hükümler bir sonraki eğitim-öğretim yılı başında azami süresi dolacak olan öğrencileri kapsamamaktadır.

Yaz okulu dilekçesi için tıklayınız

Öğrenci işleri E-posta : [email protected]