Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
18.04.2023

Bayram Sonrası Eğitim-Öğretim Süreci İle İlgili Duyuru

1. Fakültemizdeki dersler 24 Nisan 2023 Pazartesi tarihinden itibaren uzaktan öğretim şeklinde devam edecektir. Bununla birlikte isteyen öğrenciler için sınıflarda yüz yüze öğretim de yapılabilecektir.
  2. Bu iki durumdan birini sürekli tercih etme zorunluluğu yoktur. Dileyen dilediği şekilde uzaktan ya da sınıfta derslere katılabilir. Fakat her iki durumda da yoklama alınacaktır; uzaktan olanlar sistem üzerinden sınıfta olanlar hoca kontrolünde yoklamaya tabidirler.
  3. Ders programı daha önceden belirtildiği gibidir; ders süresi 2’şer ders olarak 30’ar dakikadan blok olarak bir saat işlenecek sonrasında 30 dk. ara verilecektir.
  4. Genel sınavlar 03-13 Haziran 2023, bütünleme sınavları 19-25 Haziran 2023, tek ders sınavları ise ilan edilecek tarihlerde online olarak yapılacaktır.