Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
08.09.2022

1. ve 2. Sınıf Öğrencilerin Seçmeli Ders Kayıtları

1. sınıf Ders Kayıtlarında Zorunlu Seçmeli Ders guruplarında bulunan Eğitime Giriş dersi: Formasyon ( Öğrenmen olarak atanmak için kesinlikle alınması gereken dersler) dersidir . Diğer seçmeli derslerde yeterli öğrenci seçtiği takdirde açılacaktır. Seçmeli guruplardan en fazla 1 ders seçebilirsiniz. Ya formasyon dersini seçeceksiniz yada diğer seçmeli dersleri seçeceksiniz. Formasyon dersini ders programında diğer dersleriniz ile çakışmaması için kendi şubenizden seçeceksiniz.

2. sınıf ders kayıtlarında  Zorunlu Seçmeli Ders guruplarında bulunan Öğretim İlke ve Yöntemleri dersi: Formasyon ( Öğrenmen olarak atanmak için kesinlikle alınması gereken dersler) dersidir . Diğer seçmeli derslerde yeterli öğrenci seçtiği takdirde açılacaktır. Seçmeli guruplardan en fazla 1 ders seçebilirsiniz. Ya formasyon dersini seçeceksiniz yada diğer seçmeli dersleri seçeceksiniz. Formasyon dersini ders programında diğer dersleriniz ile çakışmaması için kendi şubenizden seçeceksiniz.