Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
05.08.2022

2022-2023 Kurumlararası Yatay Geçiş Kesin Sonuçları

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar.

1- Ders içerikleri kesin kayıt esnasında muafiyet işlemleri için verilecektir (Üniversitemiz programlarına ait müfredatlarda yer alan muafiyet talebinde bulunulacak dersler için gereklidir)

2- Öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversitelerinden alacakları yatay geçişine engel durumun (öğrencinin kitap, cihaz ve vb materyal) olmadığına dair belge, (Kesin kayıt sırasında verilecektir.)

3- İki adet vesikalık fotoğraf

4- Geldiğiniz Üniversitenin öğrenci kimlik kartı

*Kesin kayıt sırasında belge eksiği olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak, varsa yerlerine yedek adaylar çağrılacaktır.