Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
01.10.2021

NEÜ AKİF Harmanlanmış ve Yüz Yüze Eğitim Duyurusu

Pandemi dolayısıyla NEÜ 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemine İlişkin Uygulama Esasları doğrultusunda salon kapasiteleri ve şube öğrenci sayıları göz önüne alınarak yüz yüze ve harmanlanmış eğitim görecek şubeler şu şekilde tespit edilmiştir:

Yüz yüze eğitim görecek şubeler:
1. Arapça Hazırlık Sınıfı tüm şubeleri: 1. Öğretim, 2. Öğretim, Arapça İlahiyat ve Arapça Öğretmenliği şubeleri
2. İlahiyat Lisans Programı 1. Öğretim D şubeleri (1/D, 2/D, 3/D, 4/D)
3. Arapça İlahiyat Lisans Programı tüm şubeleri (1/A, 2/A, 3/A, 4/A)
4. İlahiyat Lisans Programı 2. Öğretim tüm şubeleri

Harmanlanmış ve seyreltilmiş eğitim görecek şubeler:
1-İlahiyat Lisans Programı  1. Öğretim D şubeleri hariç tüm şubeleriHarmanlanmış ve seyreltilmiş eğitimde, öğrenci numaraları tek olan öğrenciler 1. hafta yüz yüze, çift olanlar uzaktan eğitim alacaklardır. 2. hafta ise numaraları çift olan öğrenciler yüz yüze, tek olanlar uzaktan eğitim alacaklardır. Diğer haftalar bu durum dönüşümlü olarak devam edecektir.