Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
28.09.2016

ÖNEMLİ! Hazırlık Sınıfı Web Tabanlı Sınavlarına Girecek Öğrencilere Duyuru

Hazırlık Sınıfında web tabanlı olarak yapılacak sınavlarda kullanacağınız kişisel bilgisayarınızda sınav öncesi aşağıdaki adımların gerçekleştirilmiş olduğundan MUTLAKA emin olunuz:

1. Sınav öncesinde ya da sonrasında öğrenci sistemine www.ilahiyat.konya.edu.tr/sinav adresinden giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adı olarak okul numaranızı ve şifre olarak da T.C. kimlik numaranızı (giriş yapamazsanız öğrenci numaranızı) kullanınız.
2. Sisteme giriş yaptıktan sınra "Bilgilerim" bağlantısını tıklayarak bilgilerinizi ve özellikle bilgisayarınızın olup olmadığına ilişkin kısmı doldurmalısınız.
3. Bilgisayarınızın kablosuz ağ kartı sorunsuz olarak çalışmalıdır.
4. Bilgisayarınızın ağ ayarlarında herhangi bir DNS değişikliği (Open DNS, Google DNS vs.) olmamalıdır.
5. Bilgisayarınızın Denetim Masası'ndan Güç Seçenekleri'nize girdiğinizde bilgisayarınızın "Yüksek Performans" tercihinde çalışıyor olduğundan emin olunuz.
6. Bilgisayarınızda Adobe Flash Player yüklü ve internet üzerinden video izleyebilir durumda olmalısınız. (Tercihen Google Chrome tarayıcı kullanınız.)
7. Bilgisayarınızdaki güvenlik (virüs) yazılımının herhangi bir kısıtlama yapmaması gerekmektedir. Sınavdan önce virüs yazılımınızı devre dışı bırakınız ya da bilgisayarınızdan kaldırınız.

ÖNEMLİ NOT: Sınav salonunuz sınavdan önce web sayfanızdan ve Fakültemizdeki duyuru ekranından ilan edilecektir. Sınav esnasında sadece "ilahiyat-sinav" isminde bir kablosuz bağlantı yayını yapılacaktır. Bu bağlantı üzerinden sadece www.ilahiyat.konya.edu.tr/sinav adresi çalışacaktır. Diğer adresler, arama motoru vs. sitelere giriş yapılamayacaktır. Bağlantınız "sınırlı" olarak görünecektir. Bu gibi durumları sorun olarak algılamayınız. Sınava ilişkin şifre bilgileri sınav esnasında gözetmeniniz tarafından duyurulacaktır.