Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
08.09.2020

2020-2021 Lisans Tamamlama Yatay Geçiş Sonuçları

2020-2021 lisans Tamamlama Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız.

Pandemi sebebi ile şahsen kayda gelemeyen öğrenciler dilekçe ve gerekli evraklarını e-posta ile [email protected] adresine göndermeleri halinde gerekli kontroller yapıldıktan sonra kesin kayıt işlemleri yapılacaktır. Kayıt Hakkı kazananan öğrenciler 11.09.2020 mesai saatine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Uzaktan Kayıt Dilekçesi İçin Tıklayınız.

1- Öğrenci Belgesi (Üniversitesinden onaylı veya E-devlet üzerinden alınabilir.)

2- Not Belgesi/Transkript (Öğrencinin öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumundan aldığı, bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren resmi onaylı belgenin aslı)

3- ÖSYM Yerleşme Belgesi (Lisans Tamamlama Onay Kodlu belge)

4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5- Ders İçeriği (Öğrenim görülen yükseköğretim kurumunun bilgi paketlerinden alınabilir.)

6- Yatay Geçiş yapmaya engel olmadığına dair resmi onaylı belge.

7- Öğrencinin geldiği Üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (Kimlik kartı yoksa kayıp ilanı)

8- 6 Adet Fotoğraf

9- Zorunlu Hazırlık Sınıfı olan programlara başvuru yapacak öğrencilerin hazırlık sınıfı okuduğuna dair belge.

NOT-1: İkinci öğretime yatay geçiş yapacak olan öğrenciler harçlarını kayıt yaptırdıktan sonra öğrenci numarası ile Vakıfbank’a ödeyeceklerdir.