Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
03.07.2020

Üç Ders Sınav Duyurusu ( GÜNCEL)

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin12. Maddesinin 1. Fıkrasının ç bendi gereği mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilere yapılmakta olan Tek Ders sınavlarının Pandemi sebebiyle 2019-2020 bahar yarılı ile sınırlı kalmak kaydı ile, üç derse kadar uygulanmasına üç ders sınavları ve azami süre içinde öğrenimini başarı ile tamamlayarak mezun olamayan,  Mezuniyetine engel üç dersİ kalan öğrencilerimiz  09.07.2020 tarihi mesai saatine kadar Ahmet Keleşoğlu Merkez Öğrenci İşleri birimine dilekçe ile veya [email protected]  mail adresine  dilekçe doldurarak başvurmaları gerekmektedir.

NOT : BAŞARISIZLIKTAN ÜÇ DERSİ KALANLAR BAŞVURABİLİR -  DEVAMSIZ DERSİ OLANLAR VEYA HİÇ ALINMAYAN DERSİ OLANLAR BAŞVURAMAZ.

Üç ders sınavına katılacak olan öğrencilere ait liste ,Ödev son teslim tarihleri  ve Kuran Okuma ve Tecvid Sınavları sayfamızdan ilan edilecektir.

Ahmet Keleşoğlu Merkez Öğrenci İşleri Bürosu  Eğitim Fakültesinde hizmet vermektedir. (  [email protected]

NOT: yukarıda belirtilen mail adresine öğrencilerimiz dilekçelerini imzalı bir şekilde göndermeleri gerekmektedir. imzalı olmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır. 

Dilekçe başlığı  :   Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına     hitaben yazılması gerekmektedir.