Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
11.09.2019

Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

2019-2020 eğitim öğretim yılında ders kaydını yapmayan öğrencilerin ders kayıtları danışmanlar tarafından yapılmayacaktır. Ders kayıtlarından tamamen öğrenciler sorumludur.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Önlisans Ve Lisans Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinin.

Kayıt yenileme ve kayıt dondurma.

Madde-7 / C

"Akademik takvimde belirtilen sürelerde katkı payını veya öğrenim ücretini yatırmayan ve kaydını yeniletmeyen öğrenci, o yarıyıl/yılda öğrencilik haklarından yararlanamaz, derslere devam edemez ve sınavlara giremez. Bu süre, 2547 sayılı Kanunda belirtilen öğrenim süresinden sayılır". denildiğinden kaydını yenilemeyen öğrenciler derse devam edemez ve sınava giremezler. Öğrencilerimiz Muhakkak ders kayıtlarını bizzat yapmaları gerekmektedir. Danışmanlar sadece ders kaydını yapan öğrencielerin onaylarını gerçekleştireceklerdir.