Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
08.08.2019

Fakültemizi Yeni Kazanan Öğrencilerimizin dikkatine

Detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Kayıt Tarihleri

E-devlet: 19-21 Ağustos 2019

Şahsen Kayıt: 19-23 Ağustos 2019

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

*  Kaydını E -Devlet üzerinden yapanlar için E-Devlet kayıt belgesi. (E-Devlet üzerinden kayıt onaylandıktan sonra sistemden alınan belge)

E-devlet üzerinden kayıt yaptıranların tekrar fakültemize kayıt için gelmelerine gerek yoktur. Fakülte dersleri başladığında (Derslerin Başlama tarihi: 16 Eylül 2019) kayıt belgelerini getirerek dosyalarını dolduracaklardır.

*  6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,

* İlahiyat ikinci öğretim programına yerleşen öğrencilerimizin üniversite harcı yada ikinci üniversite katkı payının ödendiğine ilişkin dekont. (Öğrenci numaranız ile Vakıfbank Şubeleri, ATM'leri ve Vakıfbank İnternet Bankacılığından ödeme yapılabilir.)

Öğrenci numaranızı öğrenmek için lütfen tıklayın.

Not: Lise diploması veya kayıp belgesi sadece 2008 ve öncesi yıllarda mezun olanlar için geçerlidir.

Arapça Hazırlık Sınıfı Muafiyet (Yeterlilik) Sınavı 12 Eylül 2019 Perşembe günü saat 11.00'da fakültemizde yapılacaktır. Bu sınava katılmak zorunlu değildir. Sınava girmeyenler ya da sınavdan başarısız olan öğrencilerimiz 1 yıl hazırlık sınıfı okuyacaklardır.