Hukuk Fakültesi
22.02.2021

Mazeretli Ders Kayıtları , Üstten Ders Alma Dilekçesi Vermek İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Dilekçe Başvuru Tarihleri;
Başlangıç    :  22.02.2021
Bitiş
           :  26.02.2021 Saat 16:00

1. Mazeretli Ders Kayıtları

Yukarıda belirtilen tarihler arasında ilgili dilekçe, gerekli mazereti belirtilerek (harçdan dolayı ise makbuz ekine eklenmelidir) , tüm alanlar eksiksiz doldurularak (dersin kodu, adı, AKTS ve kredi bilgileri) imza atıldıktan sonra bir tarayıcı ile taranarak [email protected]  e posta adresine gönderilmelidir.

Not: Telefon ile fotoğrafı çekilerek gönderilen ve imzanızın olmadığı dilekçeler kabul edilmeyecektir.
Dilekçe İçin tıklayınız.

2. Üstten Ders Alma

- Üstten ders alabilmek için genel ağırlıklı not ortalamasının en az 3,00 olması gerekmektedir.
- Yıllık sistemde en fazla toplam 18 AKTS'ye kadar ders alınabilir.

Yukarıda beirtilen tarihler arasında ilgili dilekçe, tüm alanlar eksiksiz doldurularak ( dersin kodu, adı,AKTS ve kredi bilgileri ) ve kendi imzanız ile danışmanınızın imzasını aldıktan sonra bir tarayıcı ile taranarak [email protected] adresine eposta gönderilmelidir.

Not: Telefon ile fotoğrafı çekilerek gönderilen, danışman imzası ve kendi imzanızın olmayan dilekçeler kabul edilmeyecektir.

Dilekçe için tıklayınız.