Hemşirelik Fakültesi
09.06.2021

Hemşirelik Fakültesinde Mezuniyet Heyecanı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşmiştir. Pandemi kuralları çerçevesinde iki grup halinde yapılan mezuniyet töreninde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Fakülte Dekanı Prof.Dr. Emel EGE ve bölüm birincisi Rüveyda Elif Esen konuşmuştur. Fakülte Dekanı Prof.Dr. Emel Ege konuşmasında “Hep birlikte zor ama bir o kadar da sizler gibi pırıl pırıl gençleri mesleğe kazandırmanın verdiği mutlulukla geçirdiğimiz dört yılı tamamladık. Yolunuz, bahtınız açık olsun. İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda sizleri başarılı güzel işler başarmış, mutlu ve huzurlu yaşam süren bireyler olarak görmeyi tüm kalbimle diliyorum" diyerek öğrencilere iyi dileklerde bulunmuştur.
Ayrıca, doçent ünvanı alan öğretim üyemiz Saide Faydalı’ya Dekanımız Prof. Dr. Emel Ege tarafından cübbe giydirilmiştir. Doç. Dr. Saide Faydalı hocamızın akademik hayatında başarılarının devamını diliyoruz.