Hemşirelik Fakültesi
22.11.2023

Dünya Çocuk Hakları Günü

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 20 Kasım 1989’da Çocuk Haklarına Dair Sözleşme’yi imzalamıştır. Her yıl 20 Kasım "Dünya Çocuk Hakları Günü" olarak kutlanmaktadır. Necmettin Erbakan Üniversitesi, Hemşirelik Fakültesi, Sağlık İçin El Ele Öğrenci Topluluğu ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı birlikte Dünya Çocuk Hakları Günü kutlaması yapılmıştır. Dünya Çocuk Hakları Günü kutlaması 20 Kasım 2023 tarihinde, Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Kutlamayı organize eden Sağlık İçin El Ele Öğrenci Topluluğu başkanı, üyeleri ve Akademik Danışmanı Doç. Dr. Serpil Yüksel’e, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Dr. Muradiye ALDEM BUDAK’a, etkinliğe katılan öğrenciler, öğretmenler ve Okul Müdürü Gürkan ÇETİN’e katkıları ve destekleri için teşekkür ederiz.

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Hemşirelik Fakültesi,
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı