Hemşirelik Fakültesi
17.11.2023

Her Yönüyle Diyaliz Hemşireliği

Fakültemiz İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ve Tıp Fakültesi Hastanesi işbirliği ile “Hemşirelik Günleri II- Her Yönüyle Diyaliz Hemşireliği” konferansı gerçekleştirilmiştir. Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel EGE’nin konuşmaları ile başlayan ve moderatörlüğünü İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Selda ARSLAN’ın yürüttüğü programa, Tıp Fakültesi Hastanesi Bakım Hizmetleri Müdürlüğü, Hemşirelik Fakültesi öğretim elemanları, hemşireler ve öğrenciler katılım sağlamıştır. Tıp Fakültesi Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesi Sorumlu Hemşiresi Asuman DEDEOĞLU ve Periton Diyalizi Ünitesi Sorumlu Hemşiresi Ayşe Filiz TAŞÇI’nın konuşmacı olduğu program konuşmacılara teşekkür belgesi ve plaket verilmesi ile tamamlanmıştır.
Programın düzenlenmesinde emeği geçen hocalarımıza, öğrencilerimize ve konuşmacılara teşekkür ederiz.