Hemşirelik Fakültesi
17.11.2023

Fakültemizde "Rehber Hemşire Eğitimi" Kursu

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nde 2237-A TÜBİTAK Bilimsel Eğitim Etkinlikleri tarafından desteklenen “Rehber Hemşire Eğitimi” kursu 09-10 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.
Kursa Necmettin Erbakan Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi’nden alanında uzman eğitimciler katkı vermiştir. Kursa Konya ilinde yer alan Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Konya Numune Hastanesi, Konya Şehir Hastanesi, Meram Devlet Hastanesi, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Özel Medova Hastanesinde çalışmakta olan 26 hemşire katılmıştır.
Kurs kapsamında destek veren hocalarımıza, düzenleme kuruluna ve katılımcılara teşekkür ederiz.