Hemşirelik Fakültesi
11.10.2023

Sağlık İçin El Ele Topluluğu Ödül Aldı

Fakültemiz Sağlık İçin El Ele Topluluğu 2022-2023 Akademik Yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerden dolayı ödüle layık görülmüştür.  Topluluğa ödülü 09 Ekim 2023 tarihinde Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali KAHRAMAN tarafından üniversitemizin ÜNİ10FEST etkinliklerinde takdim edilmiştir. Bilimsel, sosyal, toplumsal ve sportif çok farklı alanlarda gerçekleştirdiği faaliyetlerle topluluğumuzun böyle bir ödül almış olması bizi onurlandırmıştır. Bu vesile ile Sağlık İçin El Ele Topluluk Başkanı Gizem DURAN ve  Başkan yardımcısı Şeyda Nur AKCAN şahsında tüm topluluk üyelerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Topluluğumuzun kurucu danışmanı Doç. Dr. Bilgen ÖZLÜK’e, 2020-2023 yılları arasında topluluk başkanlığını yürütmüş olan Dr. Öğr. Üyesi Semra KÖSE’ye ve şu anda topluluk danışmanlığı yapan Doç. Dr. Serpil YÜKSEL’e topluluğumuza katkılarından dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.