Hemşirelik Fakültesi
02.03.2023

Hemşirelik Fakültesi Genel Akademik Kurul Toplantısı ve Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) Eğitimi

Hemşirelik Fakültesi Genel Akademik Kurulu 11 Ocak 2023 çarşamba günü saat 09.00’da Sayın Dekanımız Prof. Dr. Emel EGE’nin başkanlığında tüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda 2022-2023 Eğitim öğretim yılı güz dönemine ait değerlendirmeler, 2022-2023 Eğitim öğretim yılı bahar dönemine ait beklenti ve öneriler alındı. Toplantı dilek ve temenniler ile tamamlandı.  Toplantının ardından  Fakültemizde sürekli iyileştirme ve kalite geliştirme sistemi olarak kullanılacak olan Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) hakkında eğitim düzenlendi. Kurumsal  Yönetim Bilgi Sistemi eğitimini veren Sayın Öğr. Gör. Asuman Günerhan'a  ve eğitime katılan tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.