Hemşirelik Fakültesi
26.06.2022

Uygulamalı Temel Yaşam Desteği Kursu

Fakültemiz tarafından “Uygulamalı Temel Yaşam Desteği Kursu” düzenlenmiştir. Eğitimci olarak Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Tıp AD öğretim üyesi Prof. Dr. Zerrin Defne DÜNDAR, Hemşirelik Fakültesi öğretim elemanlarımız Doç.Dr. Saide FAYDALI ve Araş. Gör. Maide YEŞİLYURT’un yer aldığı “Uygulamalı Temel Yaşam Desteği Kursu” üniversitemiz hocaları ve öğrencileri tarafından yoğun ilgi görmüştür. 10-11-17-24-31 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen eğitime 8 öğretim elemanı, 138 Hemşirelik Fakültesi öğrencisi, 96 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencisi, 39 Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencisi olmak üzere toplam 281 kişi kursiyer olarak katılmıştır. Katılım belgesi verilen eğitim 2 saat teorik, 4 saat uygulamalı eğitim şeklinde başarı ile tamamlanmıştır. Eğitimcilere ve katılımcılara teşekkür ederiz.