Hemşirelik Fakültesi
01.06.2022

Satranç Turnuvası Etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Spor Komisyonu ve Sağlık İçin El Ele Topluluğu’ nun birlikte düzenlediği “Bahçede Satranç Turnuvasında Buluşuyoruz” etkinliği 30.05.2022 tarihinde gerçekleştirildi.
Turnuvaya katılan öğrenciler finale kalmak için mücadele ederken, etkinlik alanındaki diğer katılımcılar eğlenceli zaman geçirdiler.
Turnuva sonunda Abdullah Yaşar Solak (2. sınıf öğrencisi) birinci, Ahmet Birel (2. sınıf öğrencisi) ikinci ve Abdullah Gültekin (3. sınıf öğrencisi) üçüncü oldular.  Turnuvada dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel EGE verdi ve bu etkinlik ile fakültemiz bahçesinde yer alan bahçe satrancının akademik, idari personel ve öğrencilerin sosyalleşmelerini geliştirici bir mekan olarak daha aktif hale geldiğini; sosyalleşmeyi sağlayan aktiviteler için çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.