Hemşirelik Fakültesi
24.05.2022

TÜBİTAK–2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı Kapsamında Kabul Edilen Araştırma Projesi

Fakültemiz Hemşirelikte Öğretim Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aliye ÇAYIR’ın danışmanlığında 2. Sınıf öğrencilerimizden Buse Nur DAĞLAR isimli öğrencimizin araştırma projesi TÜBİTAK–2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında kabul edilmiştir.
Dr. Öğretim Üyesi Aliye ÇAYIR ve öğrencimiz Buse Nur Dağlar, Dekanımız Prof. Dr. Emel EGE’yi proje hakkında bilgilendirmek adına ziyarette bulunmuştur. Kabul edilen ‘Üniversite Öğrencilerinde Sağlık Okur-Yazarlığı, Sağlıklı Yaşam Biçimi ve Obezite Farkındalığı Arasındaki İlişki’ isimli projeleri hakkında bilgilendirme yapmışlardır.