Hemşirelik Fakültesi
13.05.2022

Fakültemizde 12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası Kutlandı

12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası, rektör yardımcımız Prof. Dr. Oğuz DOĞAN, Diş Hekimliği fakültesi dekanı Prof. Dr. Ali Rıza TUNÇDEMİR, Tıp Fakültesi dekan yardımcısı Prof. Dr. Osman Serhat TOKGÖZ ve Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi dekan yardımcısı Doç. Dr. Hasan Hüseyin TEKİN’in katılımıyla gerçekleşen programla fakültemizde kutlanmıştır. Dekanımız Prof. Dr. Emel EGE ve rektör yardımcımız Prof. Dr. Oğuz DOĞAN’ın konuşmaları ile başlayan programda 2021 Yılı Hemşirelik Bölümü Akademik Teşvik Ödülleri, Akademik Unvan Alan Öğretim Üyelerine Biniş Giydirme, Mezun Mentör Öğrencilere Teşekkür Belgelerinin Takdim Edilmesi ile birlikte Devir Teslimi ve Öğrenci Ödülleri ile devam etmiştir. Program Hemşirelik Haftası düzenleme kuruluna teşekkür ile tamamlanmıştır.
Tüm meslektaşlarımızın, öğrenci ve mezunlarımızın Dünya Hemşireler Haftası kutlu olsun.