Hemşirelik Fakültesi
13.03.2019

Hemşirelik Fakültesi Kalite ve Akreditasyon Komisyonu tarafından 22.02.2019 tarihinde “Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) Standartları ve Hemşirelik Fakültesinin bu standartları kapsamında mevcut durumunun değerlendirilmesi” konulu toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Hemşirelik Fakültesi Kalite ve Akreditasyon Komisyon Üyesi Öğr. Gör.  Aliye ÇAYIR tarafından yapılan sunum sonrası Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Elemanları tarafından mevcut durum değerlendirmesi yapılmış ve gerekli önerilerde bulunulmuştur.