Havacılık Yönetimi Bölümü
12.12.2019

Bölümümüzde Talk&Fly Havacılık Günleri etkinlikleri 4-5-6 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Havacılık Yönetimi bölümümüz öğrencilerinden oluşan ANKA Havacılık ve Uzay Topluluğunun (ANKA HUT) 4-5-6 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlediği Talk&Fly havacılık günleri etkinliklerine öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü’nü daha da anlamlandırmak üzere düzenlenen etkinlikler kapsamında Fakültemizde ilk defa Cessna-172 simülatörü ile uçuşlar gerçekleştirildi. Stratüs Havacılık Eğitim Merkezi tarafından yapılan sabah brifingleri ile başlayan etkinlik uçuşlar ile devam etti. 4 Aralık 2019 tarihinde Türk Hava Yolları Konya İstasyon Müdürü Ali Ensar Kılıçoğlu ile Havacılıkta Güncel Gelişmeler ve THY, 5 Aralık 2019 tarihinde Uçuş Harekat Uzmanı Kerem Etgü ile Dispatch Ön Eğitimi konferansları gerçekleştirilerek katılımcılara güncel havacılık bilgileri aktarıldı. Konuşmacılara Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Kadir Öcalan ve ANKA HUT Başkanı İlkay Yılmaz tarafından plaketleri takdim edildi.  Yapılan çekilişler ile gidiş-dönüş uçak bileti ve model uçaklar başta olmak üzere sürpriz hediyeler verildi.

4-6 Aralık 2019