Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
08.05.2024

AR-GE İnnovasyon Topluluğunun katkılarıyla Havacılık Konferansı isimli söyleşi gerçekleştirildi.

Fakültemiz AR-GE&İNOVASYON topluluğu tarafından düzenlen Havacılık Konferansı etkinliğinde değerli konuklarımız Alper Toklu, Saffet Özgün ve Mehmet Akif Güzel’i ağırladık. Konuklarımızın konferans boyunca aktardığı değerli bilgilerin yanı sıra KTO Karatay Pilotaj bölümü öğrencileri etkinliğe eğlence katan ‘Uçuş Simülasyonunu’ okulumuz öğrencileri için fakültemize getirdi. Etkinliğin sonunda Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Murat DİLMEÇ ve AR-GE&İNOVASYON topluluğu danışmanı Doç .Dr. Beyzanur ÇAYIR ERVURAL  konuklarımıza hediyelerini takdim etti ve teşekkürlerini iletti. Etkinlik için başta konuklarımıza, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan organizasyon ekibindeki öğrencilerimize ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.