Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
30.07.2021

Tek Ders Sinavina Girecek Olan Öğrencilerin Dikkatine (Güncel)

Üniversitemiz senatosu tarafından Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 12. maddesinin 1. fıkrasının ç bendi gereği mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilere yapılmakta olan tek ders sınavlarının pandemi sebebiyle 2020-2021 bahar yarıyılı ile sınırlı kalmak kaydı ile üç derse kadar uygulanmasına karar verilmiştir. 2020-2021 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı tek ders sınavları 3-8 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır. Tek Ders Sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin 21-26 Temmuz tarihleri arasında dilekçelerini imzalı bir şekilde [email protected] adresine e-mail yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. Tek Ders Sınav Başvuru Dilekçesine buradan ulaşabilirsiniz.